Enkelrevalidatie bij het Preventiecentrum Almere

Heb je of ga je geopereerd worden aan je enkel? Wij begeleiden jou in het revalidatieproces en werken samen met jou aan functieherstel zodat jij optimaal hersteld van de operatie. 

Maak direct een afspraak!

Enkelrevalidatie

Staat jou operatie gepland? Mogelijk heb je dan al een voortraject gehad bij de fysiotherapeut en weet je wat er na de operatie moet gebeuren. In andere gevallen zal de orthopeed je informeren over het beloop na de operatie. Een ding is zeker, het revalidatieproces is bepalend voor het succes van de operatie. 

De volgende enkelrevalidaties begeleiden wij: 

  • alle vormen van protheses 
  • gewrichtsoperaties 

Protheses

Enkeloperatie waarbij een prothese geplaatst is komen minder vaak voor dan een heup of een knie, toch zijn er meer ontwikkelingen waarbij ook de enkel middels een prothese klachtenvrij gemaakt wordt. Van oudsher is fixatie van een deel van de enkel een meer voorkomend beeld, daar zit verandering in omdat de mogelijkheden toenemen. Gerichte revalidatie is belangrijk voor het herstelproces van de geopereerde enkel. 

Gewrichtsoperaties

Fixaties, herstel van gewrichtsbanden of kijkoperaties kunnen gedaan worden in de enkel om verschillende klachten te verhelpen. Het opbouwen naar het oude niveau van sport of ADL functieneren zal middels revalidatie optimaal behaald worden. 

Enkelrevalidatie

revalidatie-almere
Revalidatiespecialist

Ons team revalidatietherapeuten staan voor jou klaar en hebben nauw contact met de orthopeden uit de regio om jouw revalidatie optimaal te laten verlopen.

sport
SPORTFYSIOTHERAPIE

Onze Sportfysiotherapeuten werken samen met jou aan je herstel in jouw sport.

Cliëntervaringen waar we trots op zijn