Missie en visie

Preventiecentrum Almere is al meer dan 25 jaar de praktijk voor fysiotherapie, revalidatie en (medisch)fitness. Onze motivatie voor ons vak staat omschreven in onderstaande visie en missie. 

Missie

Bewegen is leven. Als specialistisch centrum begeleiden wij onze klanten om te herstellen of te verbeteren in ieder zijn welzijn, met kennis en expertise begeleiden wij onze klanten in het behalen van ieder zijn hulpvraag.

Visie

Wij geloven dat bewegen één van de belangrijkste aspecten is van een gezond lichaam. Middels ons grote team fysiotherapeuten en fitnesstrainers willen wij nu en in de toekomst onze missie waar blijven maken. Dit doen wij door een heldere analyse van het probleem en de hulpvraag bij aanvang van de therapie of training. Middels het informeren, adviseren, coachen, begeleiden en behandelen gaan we samen met onze klant aan de slag om aan hun hulpvraag te werken. Middels het ‘matched care’ principe zorgen wij vanaf de aanmelding dat de klant bij de juiste collega geplaatst zal worden. Mocht blijken dat wij binnen ons centrum niet volledig aan de hulpvraag kunnen voldoen, dan werken wij samen met onze partners waarmee wij multidisciplinair overleg hebben.

Door een constante ontwikkeling van ons team, waarbij wij van elkaar en van de wetenschap blijven leren, zijn wij in staat om onze klanten te helpen met de laatste ontwikkelingen in het vak. Voor onze behandelingen en/of trainingen maken wij gebruik van innovatieve methodes om onze klanten de beste begeleiding te bieden.

Onze inzet is doelmatig en toekomstgericht op de ontwikkelingen in de zorg en de sportmarkt. Wij geloven dat de 0de en 1ste lijn een belangrijkere functie zullen krijgen om de zorgkosten binnen begroting te houden in Nederland.